≡ Menu

Apartmaji Rabac

Če potrebujete apartma v kraju Rabac, ga lahko najdete s pomočjo spodnjega iskalnika. Apartmaje v Rabcu lahko tako enostavno primerjate in najdete ponudbo, ki vam odgovarja. Vpišite datume in primerjajte apartmaje.

Apartmaji v Rabcu

Booking.com

Apartmaji Istra Fortuna ****

V novozgrajeni luksuzni stavbi, katera se nahaja na izjemni razgledni točki boste našli 10 moderno, svetlo in razkošno opremljenih apartmajev. Apartmaji so primerni za bivanje 3 do 7 oseb, vse površine pa so prilagojene tudi gibalno oviranim gostom. Na voljo je parkirišče v garaži in brezžični internet.

Poleg apartmajev se nahaja tudi zunanji bazen, terasa za sončenje in sproščanje. Plaža Maslinica je oddaljena 800m.

Apartma Calista

Manjši, a lepo urejen apartma Calista se nahaja v mirni stanovanjski soseski, 15 minut oddaljeni od središča mesta in 20 minut hoje od plaže Maslinica. Skupno lahko v njem bivajo 2-4 osebe, opremljen pa je z klimo, satelitsko televizijo in brezžičnim internetom. Na prostem je manjša terasa z razgledom na morje. Najbližja trgovina je oddaljena 1km.

Apartmaji Near the sea 650

Dva prostorna družinska apartmaja Near the sea 650 boste našli na odlični lokaciji v središču kraja. Vsak apartma ima dve spalni sobi, dnevni prostor, kopalnico ter zunanjo teraso z razgledom na mesto in morje. Možno je tudi peči na priročnem žaru. Uporabljate lahko brezžični internet, klimo in televizijo. Plaža je oddaljena 10 minut, trgovina in pošta pa 5 minut hoje.

Apartmaji Plominska 938

Apartmaji Plominska 938 se nahajajo na razgledni lokaciji, 15 minut hoje oddaljeni od plaže Maslinica na eni in Girandella na drugi strani. Na voljo je manjši studio za 2-3 osebe ter večji apartma za 4 osebe. Oba nudita balkon z pogledom na morje, klimo, dostop do wi-fi omrežja ter satelitsko televizijo. Na prostorni terasi lahko tudi pečete na žaru.

Apartmaji Škopac 1018

Apartmaji Škopac 1018 stojijo na odlični lokaciji nad plažo Maslinica. Majhen studio za 2 osebi in družinski apartma za 4-5 oseb nudita balkon z pogledom na morje, klimatsko napravo, kuhinjsko opremo in dostop do brezžičnega interneta. Na voljo je satelitska televizija, na zunanji terasi pa lahko uporabljate tudi žar. Trgovina in pošta sta oddaljeni 10min hoje.

Apartmaji Belić Egidio

Apartmaje Belić Egidio boste našli v mirni soseski apartmajskih hiš, 15 minut sprehoda oddaljeno od središča mesta. Izbirate lahko med 5 družinskimi apartmaji za 4-7 oseb ter manjšim studiem, kateri sprejme do 3 osebe. Vsi apartmaji so klimatizirani, nudijo balkon, satelitsko televizijo in brezžični internet. Na prostem sta urejeno parkirišče ter prostor za žar.

Dodatni apartmaji v Rabcu in okolici so na voljo preko iskalnika zgoraj.

Apartmaji na Hrvaškem

V drugih delih Istre in Hrvaške lahko najdete turistično ponudbo s pomočjo spodnjega iskalnika. Prav tako lahko najdete prenočišča v drugih državah.

Vpišite ime kraja, datume in pritisnite Išči za primerjavo apartmajev, hotelov in drugih prenočišč v izbranem kraju.